Grön Skönhet

Emma Watson och jag är BFF

Okej, förlåt för denna clickbait men detta är ju obviously inte sant (I WISH!). För är det någon jag verkligen, verkligen har Girl Crush på, utöver Beyonce, så är det nog denna fröken Watson. På riktigt. Hon är liksom grym på allt. Hon t o m får mig att längta efter Skönheten & Odjuret på Bio, och då menar jag verkligen längta! Nu har hon delat sin skönhetsrutin för oss på Into The Gloss och jag känner ju redan att vi är bundis for life. Vi använder nämligen nästan samma produkter 😉 Det enda vi blir osams över är det här med ansiktsmasker. Jag är all about it. Inte hon.

Capture: ©Into The Gloss

Varumärken hon nämner som jag också älskar: 

⎔ Butiken CONTENT. En av mina absoluta favoriter, har dock aldrig besökt den fysiska butiken (än) men är väl inne i deras webbshop minst en gång i månaden…

⎔ RMS Beauty

⎔ Tata Harper

⎔ Lily Lolos Läppstift (Rekommenderas!)

⎔ Jane Iredale

Äsch, läs hela reportaget här istället!  → Emma Watson Top Shelf 

Men visst är det något alldeles kul med att rota igenom någon annans sminkväska? Eller t ex få en genomgång i deras badrumskåp? Det kan ju inte bara vara jag och Emma (ja vi är on a first name basis #BFF)som tycker detta är kul? Jag skulle b la vilja kolla igenom Lisa Eldridge, Gwyneth Paltros, Beyonces, Amal Clooney och Estee Lalondes sminkväska eller hudvårdsprodukter för att nämna några. Sedan finns det ju oss dödliga, hade exempelvis inte tackat nej till att rota igenom tjejerna bakom PowderPaper, Borianas eller Kim på LoveByKimbs sminkväska. Eller varför inte Emmi, Sofie eller Monas!

Om du fick chansen att snoka igenom VEM SOM HELSTs sminkväska och badrumskåp. VEM skulle du välja?

 

 

Glöm inte att jag följa mig på Instagram, Youtube och Bloglovin.

4 Comments

 • Emmi

  Ah men gullis! ❤️Älskar också sådana inlägg och skulle ju vilja se din necessär och badrumsskåp med! Annars är odödliga som Emma Watson på min lista med (och avbockad nu då) och Lisa Eldridge, Livia Firth, Whitney Port, Kim Kardashian… Ja listan kan göras lång! 🙈

 • Mona

  Åh men vad kul att jag hittade mitt namn bredvid fina Emmis och Sofies! <3 Ska se när jag kan få upp ett sånt inlägg! Jag byter iof rutin hela tiden känns det som så kan bli många inlägg… Skulle också vilja se din necessär/ditt badrumsskåp (även fast jag har för mig att du gjorde en nyligen om din hudvårdsrutin?)!

  • Anna

   Jaa gör det, hade varit skitkul att se 🙂 Ja precis, jag gjorde ju min hudvårdsrutin men kanske kan visa upp min sminkväska snart!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: