Curly hair routine
Grön Skönhet,  Youtube

My effortless curly hair routine

Hi Guys!

Happy sunday! I’m excited to share my first ever hair routine, and as you can read by the title I’m showing you my curly hair routine. I’m pretty low key with my hair but if I were to do something, like style it in some way, this is my go to. I just need my Leave-in conditioner and my flatiron (If my hair is wet I would need a blowdryer as well..) and then I’m good to go.
Unfortunately some of the footage got lost so I couldn’t show you the whole process, but I think you’ll get how to do it by watching. As I said, I’m a no-fuzz-kind’a-gal when it comes to my hair and less is definitely more.

Anyway, you can check out the video by clicking on the link below! ❤︎

What’s you’re go do hairstyle?

Don’t forget to follow me on bloglovin and connect with me on instagram. Facebook and youtube. Find out what I’m up to on an everyday basis on instagram stories. Don’t be shy, see you there!


Hej Vänner!

Glad söndag 🙂 I dagens video blir det hår för hela slanten! Jag har nämligen filmat min allra första hår-rutin! Jag visar dig hur jag brukar locka håret med min plattång och det är en otroligt lätt rutin. Det tar ca 20 min och den enda produkten jag använder är min bästaste-bästa Feed Your Ends från Yarok. Är otroligt lat när det kommer till mitt hår och bär det ofta uppsatt för att få bort håret från ansiktet. Men när jag väl vill göra “något” så är detta min go-to. Tyvärr försvann ett videoklipp så videon blev inte riktigt komplett, men jag tror att du förstår snitsen med hur jag gör. Hoppas du gillar den ändå! Klicka på länken för att se hur jag gör och glöm inte att trycka på prenumerera för att få fler videouppdateringar från mig! ❤︎

Hur brukar du styla håret?

 

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram eller Facebook. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: