Livstil,  Slow Fashion

Effortless Chic á la medveten konsument

Effortless chic á la medveten konsument.
Simpelt. Snyggt. Stilrent. Hållbart.

effortlesschic-733x1024
Hur snygga grejer finns det inte? Det är så här jag vill se ut i sommar.

Besökte förresten Ekogallerian för första gången och blev faktiskt riktigt besviken. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig… För det första var det riktigt svårt att hitta och utbudet kändes ganska lamt. Nä det finns en bra bit att gå för att möta marknaden. Galet att man inte lyckas bättre. Det är ju detta jag vill ha! Nåväl, tack och lov för internet. Annars då? Sliter mitt hår med uppsatsen men ser ändå ett ljus i tunneln. Kämpa Anna, kämpa. Ni hittar för övrigt alla dessa ursnygga skapelser här.

 Vilken är din favoritlook?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: