Grön Skönhet

Den dagen allt tog slut

allttogslut

Jahopp. Självklart måste mina vardagshjältar ta slut på samma gång istället för att sprida ut sig lite. Nu står jag här utan varken ansiktstvätt, ögonkräm eller deo. Hatar när det händer! Inte minst för att det svider i plånboken när allt ska inhandlas på en och samma gång utan också för att jag faktiskt inte har något att använda på ett par dag. Dags att rota bland alla travelsize-prover som jag sparat i “nödlägen”.

Till vänster har vi Juice Beauty Green Apple Brightening Gel Cleanser som jag fullständigt älskar att använda på morgonen. Sedan har vi klassikern African Black Soap som är den rengöringen jag använder på kvällen för att riktigt rengöra min hud efter allt smink och yttre påfrestningar. Tredje till vänster har vi Undercover Agent från True Organics of Sweden. Stor favorit! Använder jag dagligen (Förutom när jag ska träna… då behöver jag något starkare) och sist men inte minst har vi Esthelle & Thilds ögonkräm Biodefense Antioxidant Eye Cream. Detta är mitt tredje exemplar som nu har tagit slut, jag gillar den men är sugen på att testa en ny ögonkräm nu! Vi får se om jag återkommer till denna igen.
De andra tre kommer jag att köpa igen! De är så kallade ‘staples’ hemma hos mig!

Har ni några bra ögonkrämer att tipsa om? Skriv det i kommentarsfältet isåfall ⌲

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: