Personligt

Blogga igen? Jodå, 867 dagar senare är jag nu tillbaka

Sisådär 867 dagar senare väljer jag att kika in här och berätta att jag tror att jag vill börja blogga igen.

Intresseklubben antecknar, eller?

Ska erkänna att det känns lite som när man träffar gamla bekanta som man inte träffat på evigheter. Where to start…

Ska jag börja berätta varför jag vill börja blogga igen eller ska jag börja att berätta vad som har hänt i mitt liv sen mitt senaste inlägg? Vi börjar med det sistnämnda!

Här får ni de stora penseldragen kring vad som hänt i mitt liv på 865 dagar! 

‣ Jag sålde min gamla lägenhet
‣ Vi köpte en ny lägenhet och flyttade därmed till större
‣ Jag sa upp mig från mitt jobb
‣ Jag började ett nytt jobb som jag verkligen trivs på
‣ …men har nu blivit permitterad pga Corona 
‣ Bosse (vår älskade goldenhund) fick somna in efter 13 fantastiska år
‣ Vi välkomnade en ny goldenhane vid namn Louie till vår familj
‣ Jag och David gifte oss på årets vackraste dag
‣ Vi väntar nu vårt första barn som kommer att födas mitt under corona-utbrottet

Som sagt, detta var de stora penseldragen.

Sedan har det ju hänt mycket i mitt liv på ett djupare plan. Lite (mycket) soulsearching som gjort att jag landat lite mer i mig själv. Ja, man blir faktiskt visare med åren. Insåg även att jag var 28 år när jag bloggade sist, och nu är jag 31… joråsåatte. Det är klart att mycket har hänt och saker och ting förändrats. Prioriteringar, livssyn etc, etc. 

Så varför vill jag blogga igen? 

Det enkla svaret är för att jag är rastlös! Jag kommer säkert att få äta upp dessa ord om en månad när jag sitter här med en nykläckt bebis och sömnbrist hehe. Samtidigt tror jag att det kan vara bra att ha någon som är “ens eget” så att inte livet bara kretsar kring bajsblöjor och amning. Fast vad vet jag… Hur som helst så kan vi kan skylla på Corona, vecka 37 i graviditeten eller permitteringen från jobbet. Rastlöshet is no joke.

Men sen saknar jag också en plattform där jag kan få skriva av mig lite om vad som helst. Den enda sociala kanalen som jag någorlunda upprätthållit under min frånvaro har varit Instagram och där kan jag leka med bilder och en tillfredställande feed – men det är inte kanalen för att ventilera och skriva av sig. Något jag insett att jag har ett behov av att göra då och då. 

Så mina vänner, schysstva.se är officielt back on track igen! Jag lovar ingen kontinuitet och vi får väl se hur detta går med unghund och snart-nykläckt bebis, meeen. Corona made me do it. 

Vad ska jag annars göra nu i väntans tider? 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: