Slow Fashion

Berlin Fashion Week 2017 med T H R I V E | DAG 1

[I samarbete med T H R I V E ]

 

Hej vänner! Jag är nyss hemkommen från Berlin där jag tillsammans med T H R I V E besökt Berlin Fashion Week. Ni som följer mig på Instastories har varit högst delaktiga i alla mina äventyr, hoppas ni tyckte om att jag dokumenterade det mesta? 🙂
Hur som helst, det var otroligt intensiva dagar men jag har haft såå trevligt, upptäckt massvis med nya, hållbara varumärken som jag såklart kommer tipsa om lite längre fram, varit med och assisterat på en photoshoot samt blivit intervjuad av Powderpaper. Har nog snittat 5-6 h / natt vilket är TOK för lite för fröken Fernmo så nu när jag är hemma har jag sett till att bara vila och återhämta mig. Inget inbokat. Men, ska vi ta en snabb genomgång av vad som har hänt? Let’s do it!

©Foto: Per Norberg

Klockan halv fem på morgonen hämtade Per upp mig för att åka till flygplatsen. Alldeles för trött för att tänka klart men ändå sjukt pepp på samma gång att få komma iväg. Vi landar och möter upp resten av T H R I V E-gänget, det vill säga Fredrik och Sara och käkar frukost på Silo Café. Riktigt mysigt och jag kan varmt rekommendera deras Aubergine-nånting-nånting-varmrätt. Heh. Hörde att deras Chiapudding samt pannkaka ska vara en hit med. Här hämtade vi andan innan vi drog vidare till första mässan Premium där vi genast gick till Armedangels bås. Är det ett hållbart märke som jag verkligen fått upp ögonen för det senaste året så är det Armedangels. Rättvist, ekologiskt, bra priser. Tickar alla mina boxar.

©Foto: Per Norberg

Vi kommer få in så sjukt mycket fint till T H R I V E och mitt tips är börja spara nu! Du kommer vilja spendera pengarna när kollektionen landar i butiken!  Det är en sån skillnad att klämma och känna på alla material i verkligheten än att bara kika i en lookbook. Fullständigt älskade vissa grejer som kommer trilla in och jag hoppas att ni kommer gilla det med.

©Foto: Per Norberg
©Foto: Per Norberg

Vart man än vände sig var det liv och rörelse. Otroligt inspirerande men också utmattande för en som blir sådär socialt utmattad efter ett tag. Tar dock med mig massvis med streetstyle-inspiration med mig hem 😍

©Foto: Per Norberg

Efter att snabbt spanat igenom utbudet lämnade jag och Per Sara och Fredrik med inköp och vi stack istället vidare för  att hitta en lämplig location för torsdagens modefotografering. Jag hade bland annat hört att denna gamla övergivna flygplats skulle vara en riktig hit. Men när vi kom dit var det inget annat än en stor antiklimax.

©Foto: Per Norberg

Vi drog vidare och landade på en grym takterass som hette Klunkerkranich. Vi var vrålhungriga och insåg snabbt att detta nog inte var en plats dit man kommer för att äta (snarare ta en drink), men vad gjorde det när man hade denna ljuvliga utsikt. Vi insåg även att detta skulle vara en grym fotolocation och kände oss ganska nöjda med vår upptäckt.

©Foto: Per Norberg

Vi fastnade båda vid denna retroliknande fotoautomat och tog såklart lite kort. Sedan var vi självklart tvungna att gå in och  ta “riktiga” kort med! Har ni också såna där tics att när ni ser roliga fotoautomater så måste ni gå in och ta kort? Trevligt tics ändå.

©Foto: Per Norberg

Mellan varven gällde det att ge sig själv en chans att återhämta sig och jag såg till att släcka törsten med juicer, istéer, lemonader etc, etc. Här chillar vi på Michelberger Hotel där Per bodde. Ett snabbt ombyte, fortsätta scouta lite locations och sedan dra vidare.

 

Kvällen avslutades med den godaste bakade potatisen jag någonsin ätit (kolla bara all goodness till topping!) innan jag traskade hemåt i solnedgången.

För att inte det här inlägget ska bli supermegabauta-långt så kör vi resten av dagarna i morgondagens inlägg. Kika gärna in då! ♡

 


Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: