Livstil,  Personligt

Att fullfölja sin dröm

keramik

Det här året har jag bestämt mig att bara köra. Jag vill börja bocka av drömmar och mål som jag tänkt på länge men aldrig tagit tag i. En sådan dröm är att ta en keramikkurs. När jag bodde i Paraguay så gjorde vi ett studiebesök med norska skolan till en keramikstudio (heter det så?) och vi elever fick testa hela proceduren. Det är ett härligt minne som jag burit med mig sedan dess men ändå lyckats förtränga fram tills några månader tillbaka. Av någon anledning så har flera keramikbilder dykt upp i min instafeed och jag har blivit helt besatt! Följer så många olika keramikkonton just nu och lapar dagligen i mig keramikinspo och drömmer om att jag också ska kunna ha mina egna koppar, tallrikar, vaser… everything! Så nu har jag anmält mig till en keramikkurs till våren och jag är SÅ pepp. ☀︎

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: