att fota med djur
Personligt

Att fota med djur

Att fota med djur är inte alltid så himla lätt. Nu pratar jag inte om att fota djuren… jag pratar om att fota sig själv. Med djur hemma. Särskilt djur som älskar att vara framför kameran. Här står alltså jag och ska försöka ta lite bilder på mig själv för mitt härliga samarbete med Thrivestore. Om ni inte läst det inlägget, läs det gärna!

Ni kanske har sett hur Bosse och Cocos dyker upp på mina bilder lite titt som tätt och jag vet att många tror att jag arrangerar in djuren i mina bilder. Sanningen är att näe. Det gör jag faktiskt inte. Cocos är så löjligt kamerakär och ska liksom alltid dyka upp när kameran kommer fram. Bosse är inte lika kamerakär men han blir alltid nyfiken på vad som pågår när Cocos kommer (för att han tror att jag ska ge dom godis). Som ni ser kommer tassen fram. Sådär gör han alltid (Bosse alltså) när han tror att det finns något att äta i närheten. Haha. Sån sjuk fjäskis. Och Cocos ska antingen sätta sig mitt framför mig så att han är i centrum eller så slutar han inte jama förens jag kliar honom under hakan eller på huvudet.

Nåja. Så så här kan det alltså se ut när jag plockar fram stativet och ska fota mig själv. Jag blir alltid photobombad av djuren. Väldigt mysigt förstås! ❤︎

att fota med djur

 

Nu ska jag pallra mig iväg in till stan och möta min kompis och spana in food trucksen på andra långdagen. Ses vi i folkmassan kanske? Vad ska ni hitta på idag?

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: