Livstil,  Personligt

Återhämtning på G

boochjagjagochbo

Idag har dagen mest spenderats i myskläder här hemma. David är småsjuk medan jag har en riktig återhämtningsdag. Veckan har varit intensiv med både Stockholmsresa och massvis med jobb. Det tar sig och allting är otroligt spännande nu i starten. Såklart! I April kan jag äntligen avslöja allt jag jobbar med. IH the excitement! Igår hade vi också besök av min kompis och hennes pojkvän och körde en riktig spelkväll. Himla mysigt faktiskt men åt så otroligt mycket snacks att jag känner mig något slö idag. Spelkvällar är faktiskt underskattade…

Men ärligt, är inte lata söndagar i sängen bäst? I think so.

 

Hoppas ni har en skön söndag och laddar batterierna inför kommande vecka ☀︎

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: