Grön Skönhet,  Livstil,  Personligt

Ah! it's happening!

12562392_10153403578386589_977874095_oÄntligen kan jag avslöja några dagars tystnad här på bloggen… för tada! Jag har nämligen blivit en del av det fantastiska gänget i Continuation Magazine. Jag är så stolt och glad att de ville ha med mig, för eh.. har ni koll på brudarna som grundat det? Inte? They are awesome. Jag är stolt över min gamla blogg schysstva.se men kände att jag definitivt var redo för nya äventyr.

För er som inte har koll på Continuation Magazine så är det en webbtidning om hållbar livsstil som riktar sig till alla som är intresserade av att leva mer hållbart, oavsett om det handlar om att konsumera mer hållbart, förändra sättet man lever på – eller bara inspireras av andra som gör riktigt bra grejer för en hållbar utveckling.
Jag kommer bl a skriva lite artiklar för tidningen men också blogga.

Här på bloggen kommer jag alltså att dela med mig om mitt liv, vardagsbetraktelser och ganska mycket skönhetsrelaterat… You know it’s my guilty pleasure. Allt med slow fashion-tänket i bakhuvudet.

Nu hoppas jag att ni vill prenumerera på bloggen och tidningen (så att ni inte missar något inlägg eller så) och det gör man enklast genom att trycka på Bloglovin-knappen i högermenyn, eller genom att klicka HÄR. Det är självklart kostnadsfritt 😉
På instagram heter jag fortfarande Schysstva och där är ni också välkomna att följa mig. Älskar för övrigt insta, finns så otroligt grym inspiration där.

Jag är pepp! Hoppas ni blir det också. Och tack alla ni för ert stöd. Nu kör vi! 🎈

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: