Grön Skönhet

A little rant about my skin

Min hud har aldrig sett sämre ut. Det gör t o m ont att ligga på sidan där jag har en öm finne / återhämtande och bräcklig hud. De senaste månadernas stress har verkligen fått utlopp i juli. Mina ärr ska vi ju inte ens skoja om. Det är klart att ens hjärta faller till marken. Det är så tråkigt. Har exempelvis några nya foundations jag vill prova och recensera samt videos jag vill filma. Och ja, jag vet att ni är snälla mot mig och att ni egentligen inte bryr er om min hariga inställning till min hud. Men det känns ändå jobbigt. Och någonstans känner jag att jag också vill ge dessa nya foundations rätt “förutsättningar” för att fungera för mig.

Huddagbok
Jag tar ständigt bilder på min hud för att följa dess utveckling. När är den sämre, när är den bättre? Finns det några samband? Det största sambandet just nu är helt klart stress. Lätt att bota eller hur. Människor för matdagbok, jag kör huddagbok.

Och bortse alla flawless selfies på instagram. Ärligt talat. Har jag en bra huddag så bunkrar jag upp. True story. För jag vet att 90% av tiden är min hud. Men underskatta ALDRIG vad bra ljus, filter och bra smink kan göra. Men det är ju ganska mycket lögn. Jag har inte alls perfekt hud. Inte i närheten. Och ser ni vilka pigmenteirngsärr jag får?

Jag menar, när mycket i livet fallerar kan väl åtminstone huden samarbeta. ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT?

Ugh, döm mig inte. 5 timmars sömn pratar.

2 Comments

  • Matilda

    Hud samarbetar inte. Punkt. 😉
    Du kanske har skrivit om det innan, men har du funderat på att tala med läkare om eventuell medicin? Inte för att uppmuntra till medicinering, men när jag hade mina största akneproblem i tonåren hjälpte det åtminstone det både för ansiktet och för självkänslan. Av döma av bilderna verkar du inte ha större utslag (allt är förstås relativt), men om du får ont av dem och haft problemen under många år kanske en konsultation hos en hudläkare kan hjälpa?
    Fast egentligen vill jag ju bara säga till dig att skippa foundation och allt det och liksom Sara säga bli vän med naturliga skönhet! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: