Livstil,  Personligt

5 saker jag inte skulle klara mig utan

annashootmars_5Lördag = sovmorgon! Lycka ♡ Har massa grejer jag måste fixa med idag men sovmorgon och en lång (stressfri) lyxfrukost står på schemat. SEN ska jag ta tag i alla måsten. Hur som helst. Tänkte kicka igång dagen med en liten lördagslista på 5 saker jag inte skulle klara mig utan ✏︎ Fast för att ”spice it up” så frågade jag David vad han trodde att jag inte skulle klara mig utan.

Så här trodde han:
✎ Smink
✎ Vattenflaska
✎ Handdesinfektion
✎ Tuggummi
✎ Mobilen

 

Det här skulle jag sagt:

Vattenflaska
Det absolut FÖRSTA jag gör på morgonen är att tappa upp min vattenflaska på 1 liter och dricka upp det. Gärna med några skivor citron i.  Utan vatten fungerar jag inte som jag ska. Och varför är vattenflaska så himla viktigt för mig? För att alla glas är för små enligt mig. Jag dricker som en kamel och orka fylla på glaset 10 ggr. Nej tacka vetja en bra vattenflaska! Och shoutout till mitt rostfria sugrör, den är bäst. Dessutom slipper jag massvis med disk då jag bara har min vattenflaska att dricka från.

Tuggummi
Ganska självklart egentligen, jag hatar dålig andedräkt. Dessutom äter jag en medicin som gör att jag blir torr i munnen men tuggummit hjälper mig att få igång salivproduktionen.

Mina hudvårdsprodukter
Om ni inte redan visste att mina hudvårdsprodukter är det viktigaste för mig så hänvisar jag till detta inlägg.

Mobilen
Gah, jag är skyldig! Är verkligen en sådan som känner sig lost utan sin telefon. Ajaj. Men telefonen är mitt liv. ALLT finns där.

Concealer
Eftersom att jag gillar att låta min hud andas så är ”punkt-concealing” min grej. Det kommer snart upp en video där jag visar hur jag gör så håll utkik!


Vilka 5 saker skulle ni inte klara er utan? Och varför?

 

 

 

2 Comments

 • Amanda

  Super bra inlägg. ❤️
  1. Musik. Älskar att dansa och bara groova till musik.
  2. Hörlurar. Varje gång jag sitter på bussen eller tunnelbanan påväg hem eller till skolan så gör jag en liten musik video för mig själv till musiken i hörlurarna.
  3. Vattenflaska. Jag har alltid med mig en vattenflaska vart jag än går. Att kunna dricka vatten när man vill och vart man vill är skönt. Annars får jag lite panik om jag vet att jag inte har vatten med mig och måste vänta tills jag kommer hem för att dricka vatten.
  4. Mobilen. Tror alla skulle svara mobilen. Men om man inte har mobilen med sig så blir man lite rastlös på något sätt.
  5. Smink. Jag är en utav dem som många andra sminkar sig varje dag till skolan. Utan smink så känner jag mig på något sätt ful. Smink har blivit något som jag och många andra målar på för att känna sig fina. Men så ska det inte vara. Men smink är kul. Kul att expremintera och testa olika stilar. Om de är något från mina smink produkter som jag inte skulle kunna vara utan så är de nog mascara.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: