Personligt

26 h i Stockholm

I måndags tog jag min ryggsäck och satte mig på tåget till Stockholm. Med ett schysst resesällskap i form av Elsa, bra musik i lurarna och rotfruktchips var jag pepp på att komma iväg lite.

Framme på stationen möttes jag av bästa Emmi och vi gick med snabba steg till Paradiset. “ANNA du MÅSTE gå dit!”. Eh, ja. Verkligen. Slutade med att vi fastnade och var där i cirka 2 h… Men skyller även på att vi hade otroligt mycket att prata om, plus att vi käkade lite med.

Emmi beställer lite fika på Paradiset

Jag gick därifrån med tre produkter som jag kommer att visa upp i ett annat inlägg lite längre fram. Tror ni kommer gilla det, det är nämligen budgetprodukter! Say what! Min plånbok tackar mig. #cliffhanger.

Sedan promenerade vi vidare till Sundlöfs vilket jag kommer skriva lite mer om i ett eget inlägg. Där stannade vi också alldeles för länge och pratade med trevliga Emma (hoppas verkligen hon hette så, är ju SÅ DÅLIG på att komma ihåg namn). Gick därifrån med en så himla spännande produkt som förtjänar ett alldeles eget inlägg. Är så galet glad och nöjd över mitt köp.

Känner att detta inlägg är cliffhangernas cliffhanger. Hoppas att ni står ut.

Sedan var både jag och Emmi helt slut så vi rörde oss hemåt. Hemma hos Emmi hade Seif förberett världens godaste maträtt OCH efterrätt. Kan inte ens beskriva hur gott och hur trevligt det var. Seif var så himla passionerad när han berättade om olika maträtter och tekniker och jag blir så himla fascinerad över människor som brinner för något. Inspirerad-deluxe även om jag själv avskyr att stå i köket.

Här är några av hudvårdsprodukterna jag använde under vår lilla ‘pampering routine’

Men det bästa av allt var nog var vår pampering routine! Var nog som ett barn i en godisaffär när jag fick gå loss bland Emmis alla skönhetsprodukter. ALLT skulle provas och swatchas. Att ansiktsmaska, dricka te och samtala med någon som man har så mycket gemensamt med är så himla, himla mysigt. Det är fruktansvärt kul att hänga med en grön skönhetsnörd. Vi pratar samma språk, blir exakt lika entusiastiska över konsistenser eller förskräckt över olika ingredienser. Guldvärt.

Vi pratade så klart alldeles för länge för vårt eget bästa, så morgonen efter var fröken Fernmo lite trött när vi skulle ta oss in till Loelles & Saras Pressfrukost.  Glömde både handduk och vantar men OH WELL. Så här såg jag ut dagen till ära ↓↓↓

Foto: Emmi Snicker (www.emmisnicker.com)

Efter frukosten gick jag, Elsa och Emmi iväg och fikade. Vem tackar nej till mer te och babbel i sitt liv? Bra grej ändå.

Sedan sa vi hejdå till varandra och skiljdes åt. Jag och Elsa skulle nämligen till Möbelmässan!
Kan väl sammanfatta hela möbelmässan-vistelsen i en mening. Jag vill ha allt, jag gillar inte människor, jag är trött.

Hur som. Det fanns mycket fint att titta på! Här är några av mina favoriter:

Bilder: Anna Fernmo

Efter möbelmässan skiljdes vi åt och jag drog vidare till Johannas butik.
Där hade jag ju alldeles för trevligt att jag fullständigt glömde bort att mitt tåg skulle gå = Anna missar nästan tåget hem.

Bästa Johanna! Suddig bild pga att jag behövde springa till tåget 1 sek senare…

Att få prata av sig med någon som fattar och som gjort det här i flera år och som peppar en är så himla fint. Hon är dessutom så klok, stark och all in all en beundransvärd människa.
Men hur fina grejer har hon inte i lager? Älskar topparna från Garments by Bei samt gummistövlarna från Plasticana. Båda har jag köpt hos henne och de är verkligen 👌🏻👌🏻👌🏻
Sedan drömmer jag av att köpa ett av hennes statement-halsband. En dag!

Hur som helst, jag fick KUTA iväg till vagnen och både jag och Elsa hann precis. Sedan var vi helt slut båda två. Jag orkade inte ens lyssna på musik för att jag var så trött av alla intryck. Så denna dam somnade ganska så snabbt och vips var jag hemma i Göteborg igen.
Det var inte så dumt det heller, för hemma fanns David och väntade på mig ♥︎

Hade önskat att jag hade haft mer tid i Stockholm för det kändes inte som att jag hann göra så mycket mer än att flänga omkring. Men men. Det var en himla fin vistelse, och visst hann jag med mycket på ynka 26 h?

Glöm inte att följa mig på Instagram, Youtube och Bloglovin.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: