Grön Skönhet,  Youtube

❖❖ Häng med mig: sminkrutin á la rött läppstift ❖❖

Hej alla! Hoppas ni har en skön fredag. Ska ni göra något kul? Själv ska jag vara hemma och ta det lugnt ✖︎
Här bjussar jag på en liten snabbgenomgång av min sminkrutin när jag vill ha röda läppar. Går oftast osminkad till kontoret för att låta huden andas lite och har (som ni själva kan se) inte alls perfekt hud. Brottas mycket med gamla akneärr, pigmentering och rodnad. Hursomhelst, jag var helt slut efter jobbet men underskatta inte ett par röda läppar när du vill peppa upp dig själv! Tänkte att jag lika gärna kunde filma processen medan jag gör mig iordning.  Gillar ni det? Vill ni att jag går igenom mina olika steg lite mer i detalj eller gillar ni den snabba versionen? Let me know ▼  Fokus är en clean bas, neutrala ögon för att sedan fokusera på läpparna. En ganska simpel process och oftast min go-to-sminkning när jag känner mig seg och oinspirerad. Funkar alltid. Enjoy!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: