Livstil,  Personligt

❊❊❊

hej

Lanseringen närmar sig med stormsteg och det känns som att den där högen som jag hela tiden betar av aldrig blir mindre. Det är otroligt mycket just nu och jag känner mig lite överväldigad. Tack och lov så gör jag inte detta ensam utan vi är ett tappert gäng på 5 personer i dagsläget som kämpar på inför lanseringen. Dag in och dag ut. Snart kan jag avslöja allt som jag håller på med men tills dess så beklagar jag om det blir lite glesa inlägg. Vad tycker ni om mina nya jobbtelefon? En doro. Aj låv it.

För övrigt så var Bosse på kontoret idag och bekantade sig med dom andra tre hundarna. Ibland så är det 5 hundar på kontoret (himmelriket för mig) och det är himla himla mysigt. Är så glad för kontorsplatsen, trivs så himla bra bland dom andra företagarna och hundarna ☀︎

Och så vill jag bara slänga in ett litet tack till mamma och pappa som tog sig till Göteborg i måndag till tisdag och gjorde Bauhaus med mig. 🔨

Veckans minus: Banker. Så himla opålitliga och motsägelsefulla.
Veckans plus: Stöttande föräldrar och sambo. Och en tro på att det bara kan bli bättre.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: