Livstil,  Personligt,  Slow Fashion

✥✥✥

skor
Igår firade jag och David 3 år tillsammans genom att åka in till stan. Vi är sällan där för att 1. orka. 2. i centrum omges man av shoppingimpulser och det är ju fullständigt onödigt att utsätta sig för det… 3. Vi har allt vi behöver här omkring. MEN, ibland så händer det ju att vi åker in till stan, som igår. Det är klart jag är i stan om jag ska träffa en vän eller har något specifikt jag vill köpa. Ni fattar grejen, vi är sällan i stan. Eller rättare sagt, David är sällan i stan medan jag kan vara det då och då. Och det är ännu mer sällsynt att vi är i stan tillsammans. Så det var fint ändå. Det enda vi spenderade pengar på var fika. Bad David ta några snapshots på mig vilket var katastrof. Killen förstår ju ingenting (ledsen älskling) när det kommer till att ta bra bilder. ✖︎  Men tanken var god och han försökte iallafall… nåväl “försökte”. Så jag bjuder på ett par suddiga bilder på gårdagens look!
gladootd
Roligt hade vi iallafall för det är riktigt ‘awkward’ att posa bland folk (iallafall för en gröngöling som mig). Vill ju heller inte stå och fräsa på David att “MEN DU MÅSTE JU FOKUSERA MED KAMERAN” 😂 stackarn.
ootd-21feb2
Halsduken kommer från märket LEPSIM och införskaffades när jag var i Japan (SÅ STOR OCH GOSIG! ☀︎) tillsammans med väskan från Tsumori Chisato. Kalla mig crazy cat lady men jag älskar kattväskan. Jackan  (Filippa K) och skorna (Acne) är årets investering och tischan kommer från KowTow (köpte min här). Det enda jag saknar i min basgarderob är linnen och cardigans… . Så här ser jag alltså ut. Och om vi fortsätter på crazy cat lady-temat… ser ni hur mycket Cocos fällt på min jacka? 🙈ootd-21febPå naglarna bär jag ‘american beauty’ från Priti Nyc. Jeansen kommer från Asos petitavdelning (typ enda jeansen som jag inte behöver sy upp hehe).

Hoppas ni har en fin kväll! ✥✥✥

3 Comments

  • Pernilla Johansson

    Jaaaa, snyggt med tishan (eller ja, hela outfiten är ju spot on!)

    David får ändå godkänt som fotograf – jag har sett värre alltså. Som min mamma som alltid lyckas placera alla i bildens vänsterkant, oavsett.

  • Matilda

    Vilka krav du har på honom! 😉 Tyckte det blev bra foton, det blev lite rörelse och liv i bilden. Det kommer säkert bli nästa foto-trend i modevärlden – ofokuserade bilder 😉
    Cheers för framtiden!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: