Grön Skönhet

▽ New in! ▽

tryout

La en order hos NaturelleShop eftersom att alla mina produkter tog slut samtidigt. Tyvärr hade de inte kvar min älskade Juice Beauty Green Apple Cleanser (WHYY?!) så jag tog modet till mig och beställde deras ‘Exfoliating Cleanser’ istället. Håller tummarna att den är lika bra om inte bättre. Passade även på att beställa Tata Harpers ‘very bronzing’ och hoppas att den passar utmärkt till contouring. Sedan snubblade jag på Yarok-märket – ett hårvårdsmärke jag faktiskt aldrig hört talas om. Eftersom att jag är på jakt efter rena hårvårdsprodukter så tänkte jag… varför inte! Beställde shampot och en hårinpackning.

I paketet fick jag även en liten (ganska stor) tester på hårolja från Yarok samt en ansiktskräm från Juice Beauty. I love me some testers ♡

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: