Lifestyle ・Livstil

Tidsplanering i min Bullet Journal

tidsplanering-i-min-bullet-journal

Hej fina!

Det är söndagkväll och är ni planeringsfreak som jag så vet ni vad söndag innebär. Ajjemän. Planering för veckan som kommer. Eftersom att jag fick lite frågor på instagram om hur jag planerar min dag, bollar två jobb osv osv så tänkte jag att det är lättast att visa det i en video. Jag har alltså skapat mig en ny tidsplanering och har följt detta slaviskt i 7 dagar nu. I min ideala dag har jag satt ett mål att vakna 6.30 men har faktiskt stigit upp kl 6 varje dag. Så förmodligen kommer jag ändra till 6.00 framöver. Som ni ser i videon så har jag även börjat med ”daily spreads”, och skriver ned vad som händer varje dag, målar väderikon etc etc. Vet inte riktigt om det är min grej än. Missade t ex att fylla i både torsdag och lördag. Men vi får se. Allt annat har fungerat fin-fint!

Allt som allt så har det funkat otroligt bra och jag har verkligen mått bättre denna veckan. Har inte känt mig onödigt stressad och att känna att jag ändå ”har koll” är priceless.

Hur som helst, beklagar att videon är lite lång… men hoppas ni tycker det är intressant! Ps. glöm inte att prenumerera på kanalen för kommande videos 🙂

 

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram eller Facebook. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr.  Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger.

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

3 Comments

 1. linda

  Bra, och informativ video! Tidsplanering är värt sin tid! Jag funderar bara på var jag hittar videon/länken till 1-3-5 metoden, som du nämner i videon, som du själv tittat på som inspiration?

  19 . 08 . 2017
  • Anna

   Hej Linda! Beklagar mitt sena svar. Länkarna hittar du i infoboxen under videon (på youtube). Men jag länkar dom här med för säkerhetsskull 🙂
   Video om 1-3-5 metoden → https://www.youtube.com/watch?v=BQWEatmst8Y

   21 . 08 . 2017
 2. Felicia

  Otroligt bra video! Har funderat på att skaffa en bullet journal många gånger.

  29 . 10 . 2017

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: