Lifestyle ・Livstil, Personal ・Personligt

Som ett gammalt fotografi

IMG_4378

Hemma har jag en gammal glasslåda fylld med massa gamla fotografier från min barndom. Då och då öppnar jag lådan och tittar på alla bilder. Det är som en liten tidsmaskin det där. Jag flyttas tillbaka i tiden – det är norska internatet och norska skolan, det är vardagen i Paraguay,  äventyret i Chaco där vi fick träffa ”riktiga” indianer och knapra malarietabletter, det är stranden i Brasilien och det är mitt första besök i Sverige. Det finns bilder från när farmor fortfarande levde och vi fortfarande hade kvar vår sommarstuga i Finnerödja. Och i stunder som dessa, när livet står lite still på vissa fronter, så kan jag ändå få frid i att jag hade ändå en ganska cool barndom. Nä nu tror jag minsann att jag måste framkalla lite nutida bilder. Om 15 år kanske jag kan blicka tillbaka till min vardag idag och känna ’vilken cool vardag jag hade ändå’…

Share:

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

1 Comment

  1. Matilda

    Kul med fotolådan!
    Jag tillhör den här sällsynta skaran som fortfarande framkallar bilder. Det är väldigt fint att bläddra igenom om tänka på allt man hunnit vara med om och gjort.

    05 . 03 . 2016

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: