Grön Skönhet ・Green Beauty, Youtube

Neighbor does my voice over

 

Hej fina ni! Hoppas ni har haft en bra vecka? Personligen ligger jag efter i typ allt och känner mig något stressad. Detta innebär att denna helg är tillägnad jobbelijobbjobbjobb. Det är nackdelen av att vara sin egen, ingen gör jobbet om inte DU själv gör det. Detta resulterar i ännu glesare inlägg och videos vilket jag verkligen beklagar. Men vi säger att det är Slow Blogging-deluxe eller hur! 🙄

Hur som, jag ville göra en lite rolig video – åtminstone tycker jag dessa ”boyfriend does my voice over”-videos är hysteriska. Dock ville David inte vara med även om jag vet att han skulle varit hysterisk rolig. Visste ni att han är kung på dialekter? Sjukt kul. Nåväl. Han är väldigt blyg och inte alls internetaktiv så det får jag ju respektera. Istället fick min gode vän Jason och ”granne” (vi bor vid samma spårvagnshållplats, det får ju räknas som granne) hoppa in. Ber om ursäkt i förväg om han säger något olämpligt. Och ja, jag överdrev ju med sminket som ni kanske kan se. Men jag ville ge honom en utmaning stackarn. Går inte runt med lösögonfransar eller bakar ansiktet sådär i vanliga fall… 😂

Hur som, lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte om videon. Skulle ni vilja se mig göra fler ”taggar”? Och vilka isåfall? ↓

Glöm inte att jag följa mig på Instagram, Youtube och Bloglovin.
Share:

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

7 Comments

 1. Johanna

  Hahaha kul video!

  04 . 03 . 2017
 2. Emmi

  Sjukt rolig video! Jag tycker också om taggen My makeup in high school är sjukt rolig! ❤️😂

  04 . 03 . 2017
  • Anna

   Haha ja!!

   07 . 03 . 2017
 3. Mona

  Haha han var ju klockren! =)

  04 . 03 . 2017
  • Anna

   Eller hur! 😂

   07 . 03 . 2017
 4. Amina

  HAHAHA Anna jag älskar den här! Sjukt rolig!

  09 . 03 . 2017
  • Anna

   Haha vad kul att du gillar, jag höll på att skratta ihjäl mig när jag hörde honom 😂

   09 . 03 . 2017

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: