Grön Skönhet ・Green Beauty, Youtube

Min sminkrutin för tillfället

 

Hej vänner!
Jag har äntligen tagit mig i kragen och spelat in min sminkrutin. Spana gärna in! Tryck gärna på gilla-knappen och prenumerera på min kanal (på youtube) för att inte missa kommande videos. Där blir det mycket fokus på grön skönhet which I looove. Hoppas ni gör det med! Men som sagt, gillar du inte att kommentera så får du jättegärna visa din uppskattning, om du gillar det du ser förstås, med en liten tumme upp. Det hjälper mig och ger mig feedback.
Enjoy!

 

 

 

 

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

1 Comment

  1. Rania {Rowan Tree}

    Hurra, kul att du har en youtube-kanal! Den måste jag spana in 😀

    Svar: Åh gör det bara gör det!! 😀

    11 . 01 . 2017

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: