Grön Skönhet ・Green Beauty, Youtube

Min concealer-rutin

concealerpenslar
T.v: Precisionspensel från Panduro, concealerpensel från Real Techniques, concealerpensel från Clinique

Som lovat så kommer min concealer-rutin upp (bättre sent än aldrig)… hehe. Som sagt, i butikerna så brukar de traditionella concealerpenslarna vara något breda och platta. Funkar inte alls i min mening. Därför använder jag mig alltid av en så här tunn pensel – denna kommer från Panduro och var inte alls särskilt dyr. Hur som, i videon visar jag hur jag går tillväga. Hoppas det kan vara till hjälp för någon av er där ute ☀︎

hobbyconcealer


Hoppas ni alla har en skön söndagskväll. Själv ska jag umgås med min mamma som är i Gbg och hälsar på! 🌸

Share:

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

1 Comment

  1. Rania {Rania Maria Photography}

    Svar: Tack fina du! Hoppas du haft en bra helg och får en fin start på veckan 🙂

    04 . 04 . 2016

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: