Grön Skönhet ・Green Beauty, Lifestyle ・Livstil, Youtube

January Favorites 2016

januaryfavesSeriöst, jag förstår inte att januari har gått och att vi nu redan är i februari… 2016!
Hur som helst, nu gör jag en grej som jag tänkt på såå länge men aldrig riktigt vågat göra… nämligen spela in en video! Först och främst så känns det lite töntigt (vet inte varför) sedan hatar jag att både se mig själv och höra min röst. Men det här är året då jag faktiskt har lovat mig själv att skita i jantelagen (som är så passé by the way) och bara köra. Och ja, det kanske är 5 st som ser videon, inkl min mamma men låt gå! I’m doing it people! I’m doing it.

Först ut blir en liten ”january favorites” där jag helt enkelt rabblar upp månadens favoriter. Glöm inte att kolla i HD för bättre kvalitet ☆

Produkter jag nämner i videon är:
P. F Candle & CO
Dr Bronner Peppermint Pure-Castile Soap
Weleda Skin Food
The Body Shop Body Butter Honeymania
Mel Millis Phytonutri Hydrolate Mist Tonic
Priti NYC ’desert rose’
Alternas Boho Waves Tousled Texture Mist
HejNum – telefonkonst alla kan lära sig klottra med stil
Plasticana
& Other Stories örhängen

OBS! Inga produkter är sponsrade på någon av mina inlägg om inget skrivs ut. ALLA sponsrade inlägg kommer att ha tydlig information kring sponsrade produkter. Hittills inga med andra ord 🙂 #jagsmygerinte

Hoppas detta är något ni gillar, lajka gärna bilden eller lämna en kommentar om ni vill fortsätta se mer videoklipp 🙂 Då får jag ett hum om jag ska fortsätta lägga ner energi på detta. ❊

Har ni några favoriter från månaden som gått? Dela gärna med er i kommentarsfältet ▽

Share:

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

9 Comments

 1. JohannaN

  Bra där! Skit i jantelagen och kör! Kul att höra o se dig – nästan som att ses =) Och så himla kul att Plasticana-dojjorna är en favvo! KRAM

  02 . 02 . 2016
  • Anna Fernmo

   eller hur, men det känns ju alltid lite jobbigt i början! men nytt år, nya utmaningar eller hur var det nu… Plasticanaskorna är grymma! SÅ NÖJD ♥︎

   02 . 02 . 2016
 2. Pernilla Johansson

  Hurra vad roligt! ”Månadens favoriter” om du fortsätter på samma bana?

  02 . 02 . 2016
  • Anna Fernmo

   ja men ja! Bra tips. Det stod heeelt still när jag skulle komma på en titel! Månadens favoriter – såklart!

   02 . 02 . 2016
 3. Från bloggarna: Annas januarifavoriter | Continuation Magazine

  […] Anna visar på sin blogg upp januaris favoritprodukter, där hållbarhet så klart är den röda tråden. I ett videoinlägg kan du se henne presentera och prata om vilka grejer som hon gillat extra mycket: Du hittar videoinlägget HÄR. […]

  02 . 02 . 2016
 4. Jannicke

  Duktiga, modiga du! KRAM

  02 . 02 . 2016
  • Anna Fernmo

   tack för peppen! <3 <3 <3

   02 . 02 . 2016
 5. Sara

  Loooved it!
  Ska prova weledakrämen så fort mina nuvarande handkrämer tar slut och självklart kommer jag ge nagellacket en chans! Dock använder jag ju alltid både under och överlack så du får gärna spana in lite bra sånna med 😉

  03 . 02 . 2016
 6. Månadens Favoriter: Maj 2016 | Anna

  […] Rose Flower Water ❊ – Minns ni när jag pratade om Les Mills Facial mist här och hur magisk den var? Denna är snäppet bättre! Att det ens är möjligt? Denna är dubbelt så […]

  31 . 05 . 2016

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: