Personal ・Personligt

Jag är månadens medlem i INoS + intervju

jag-ar-manadens-medlem-i-inos-intervju

Hej fina ni,

Vet ni, jag är månadens medlem i INoS, det vill säga Influencers of Sweden! Och de har publicerat en liten intervju med mig som ni hemskt gärna får läsa. Det var Jennifer som ställde frågorna och om jag får vara lite partisk så tyckte jag det var himla bra frågor. 😌  Hade kunnat prata på i en evighet, blir lätt så när det är ämnen man tycker om. Det var nog också första gången som jag delar små glimtar av min bakgrund och uppväxt samt hur det har gjort mig till den jag är idag. Hur som helst så blev jag så nöjd med slutresultatet och som sagt skitglad för att lilla jag blev utnämnd som månadens medlem. Sånt här är ganska stort i min bok, så tack INoS, världens bästa branschorganisation för Influencers och bloggare. ❤︎
Här kan du läsa hela intervjun med mig!

▫︎  ▫︎  ▫︎

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att få inläggsuppdateringar eller följ mig på Instagram. Där får ni alltid följa med mig på mina vardagsbestyr. ☀︎ Du kan såklart också prenumerera på bloggen via epost, på så vis får du ett mail varje gång jag publicerat ett nytt inlägg. Registrera din epost i menyn till höger. 

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

2 Comments

 1. JENN - FOREVER ABROAD

  Och om jag får vara lite partisk så var du väldigt värd det! Superintressant att läsa dina svar också, kloka poänger och din sköna humor som lyser igenom (tänker framför allt på ”ta en drink”-tipset, hehe).

  02 . 05 . 2017
  • Anna

   hihi, tack <3

   03 . 05 . 2017

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: