Grön Skönhet ・Green Beauty, Youtube

Green beauty favorites | Jan – Mar | ・Gröna skönhetsfavoriter

Okey my loves! Go and get yourself a hot cup of tea, coffee, whatever you prefer – and get comfortable because there’s a new favorites video up on my channel! ✌︎ It’s all about my green beauty favorites and I truly hope you enjoy! 🙂
If there are any products that I mentioned that you are curious about and want me to do a review/demo, what not, let me know.

Much love! ❤︎

 

Hej mina fina!
Dags för lite video igen! Jag pratar om mina gröna skönhetsfavoriter som jag använt från jan-mar, så hämta en kopp te, kaffe eller vad du nu föredrar, och sätt dig bekvämt. Kanske är det någon produkt jag nämner som du blir extra nyfiken på? Lämna gärna en kommentar om det är något som du vill att jag gör ett mer utförligt inlägg om eller visar upp i någon video 🙂

Kärlek! ❤︎

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: