Grön Skönhet ・Green Beauty

Februaris Botanika Box

botanikaboxFEB (1 av 2) botanikaboxFEB (2 av 2)

Och så kom äntligen dagen då min Botanika Box damp ned i brevlådan (eller ja, jag fick en smsavi och fick hämta den på Hemköp). Ärligt talat? Blev lite besviken att allt var så litet. Alice & White är ju oftast så generösa med sina prover att jag faktiskt blev riktigt förvånad över hur smått allt var. Kan ju också bero på att jag är desperat efter hudvård just nu (serum och nattkräm). Hur som helst, hade förväntat mig större förpackningar så denna upplevelse var lite mer ’mjeh…’. Serumet kommer ju ta slut efter 2 ggr….

Boxen innehöll: 

Meraki – Konjac Sponge
rms – beauty oil
Kypris – Antioxidant dew
3 prover på rms – makeup remover wipes
Mun – no11 Anarose toner
HURRAW – moon balm

Nåväl. Är mest glad över min konjac sponge och Hurraw läppbalsamet! Så boxen med dess innehåll får ju fortfarande godkänt från mig… men storleken? Nja.  Anyhow… ser ändå fram emot att testa dessa små prover! ✢

Share:

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

4 Comments

 1. Sandra

  Har aldrig ens hört talas om den här boxen men måste ju googla på stört!

  26 . 02 . 2016
  • Anna Fernmo

   Åh, jag rekommenderar den verkligen!!

   29 . 02 . 2016
 2. terese mårtensson

  Kan iofs hålla med om att det kändes litet först men ändrade mig snabbt. Jag älskar att prova produkter och har mycket hemma redan så prover är jättebra för mig hehe. Kände att det iaf var trevligt man fick tre rengöringsdukar fr Rms istället för en. Hade jag betalt 249kr fullpris så hade jag inte varit nöjd. Älskar alice and white i vilket fall som helst 🙂

  27 . 02 . 2016
  • Anna Fernmo

   instämmer… älskar Alice & White och bara för det vill man ha mer! Har redan beställt Kypris serumet ’antioxidant dew’… 🙈Alice & White kommer bli mitt förfall… haha

   29 . 02 . 2016

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: