Lifestyle ・Livstil, Slow Fashion

Effortless Chic á la medveten konsument

Effortless chic á la medveten konsument.
Simpelt. Snyggt. Stilrent. Hållbart.

effortlesschic-733x1024
Hur snygga grejer finns det inte? Det är så här jag vill se ut i sommar.

Besökte förresten Ekogallerian för första gången och blev faktiskt riktigt besviken. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig… För det första var det riktigt svårt att hitta och utbudet kändes ganska lamt. Nä det finns en bra bit att gå för att möta marknaden. Galet att man inte lyckas bättre. Det är ju detta jag vill ha! Nåväl, tack och lov för internet. Annars då? Sliter mitt hår med uppsatsen men ser ändå ett ljus i tunneln. Kämpa Anna, kämpa. Ni hittar för övrigt alla dessa ursnygga skapelser här.

 Vilken är din favoritlook?

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: