Lifestyle ・Livstil, Personal ・Personligt

Att fullfölja sin dröm

keramik

Det här året har jag bestämt mig att bara köra. Jag vill börja bocka av drömmar och mål som jag tänkt på länge men aldrig tagit tag i. En sådan dröm är att ta en keramikkurs. När jag bodde i Paraguay så gjorde vi ett studiebesök med norska skolan till en keramikstudio (heter det så?) och vi elever fick testa hela proceduren. Det är ett härligt minne som jag burit med mig sedan dess men ändå lyckats förtränga fram tills några månader tillbaka. Av någon anledning så har flera keramikbilder dykt upp i min instafeed och jag har blivit helt besatt! Följer så många olika keramikkonton just nu och lapar dagligen i mig keramikinspo och drömmer om att jag också ska kunna ha mina egna koppar, tallrikar, vaser… everything! Så nu har jag anmält mig till en keramikkurs till våren och jag är SÅ pepp. ☀︎

Share:

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

3 Comments

 1. Från bloggarna: Kreativitet & drömmar | Continuation Magazine

  […] för de där loppisfynden som man bara inte kan låta bli att släpa med sig hem, och Anna har bestämt att 2016 är året då hon bara kör när hon hittar något hon gillar – nu […]

  09 . 02 . 2016
 2. Matilda

  Kul att du anmält dig till en kurs! Hoppas du får mycket glädje och inspiration av den 🙂

  13 . 02 . 2016
  • Anna Fernmo

   eller hur! Blir nog ett blogginlägg eller två om mina keramikäventyr 🙈

   14 . 02 . 2016

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: