Grön Skönhet ・Green Beauty, Youtube

❖❖ Häng med mig: sminkrutin á la rött läppstift ❖❖

Hej alla! Hoppas ni har en skön fredag. Ska ni göra något kul? Själv ska jag vara hemma och ta det lugnt ✖︎
Här bjussar jag på en liten snabbgenomgång av min sminkrutin när jag vill ha röda läppar. Går oftast osminkad till kontoret för att låta huden andas lite och har (som ni själva kan se) inte alls perfekt hud. Brottas mycket med gamla akneärr, pigmentering och rodnad. Hursomhelst, jag var helt slut efter jobbet men underskatta inte ett par röda läppar när du vill peppa upp dig själv! Tänkte att jag lika gärna kunde filma processen medan jag gör mig iordning.  Gillar ni det? Vill ni att jag går igenom mina olika steg lite mer i detalj eller gillar ni den snabba versionen? Let me know ▼  Fokus är en clean bas, neutrala ögon för att sedan fokusera på läpparna. En ganska simpel process och oftast min go-to-sminkning när jag känner mig seg och oinspirerad. Funkar alltid. Enjoy!

Share:

Anna

Schysstva.se drivs av mig, Anna, vars hjärta klappar extra hårt för grön skönhet och medveten konsumtion.

• • •

Swedish blogger with a piquant for green beauty and sustainable lifestyle.

3 Comments

 1. Sara

  Lööööv it men hade varit nice att veta vad för produkt med vilken borste du använder var och varför 😘

  12 . 02 . 2016
  • Anna Fernmo

   ja! Bra att veta. 🙂 Ska fixa det och även ett nagelinlägg ❖

   14 . 02 . 2016
 2. Sandra

  Skulle vara roligt om man fick veta vad du använde för produkter. 🙂

  13 . 02 . 2016

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggare gillar detta: